Ga naar de inhoud
OMGEVING

OMGEVING

OMGEVING

steden en dorpen

Frankrijk staat bekend om zijn prachtige idyllische dorpjes en authentieke steden. Allereerst mag een bezoekje aan ‘ons’ dorp Viverols niet ontbreken. Het is klein maar er staat een kasteel waar je omheen kunt wandelen en van het prachtige uitzicht kunt genieten. St. André, Saint- Étienne en Le Puy en Velay zijn een paar plaatsen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Maar er zijn nog zoveel meer prachtige plaatsen waar wij je graag over vertellen.
Omgeving steden en dorpen | MOULIN DES COMTES
Ontdek de omgeving | MOULIN DES COMTES
OMGEVING

ontdek de omgeving

Er is ontzettend veel te zien en te ontdekken in de omgeving. Dit kun je doen op verschillende manieren. Te voet, op de fiets of motor maar ook vanuit de lucht of met de boot. Wil je een keer echt iets anders dan kun je gebruikmaken van de Velorail. Er is sowieso genoeg te ondernemen. Heb je behoefte aan informatie over de omgeving? Wij vertellen je heel graag over alle mogelijkheden!
OMGEVING

Culinair

De Franse keuken is bij iedereen wel bekend. Vooral de heerlijke kazen, prachtige wijnen en verse stokbroden. Maar is nog zoveel meer te ontdekken op culinair gebied. Inmiddels hebben wij al heel wat restaurants, cafés en kroegjes bezocht. Eén tip willen wij sowieso alvast geven en dat is Le Relais du Vermont, dit is een gezellige herberg. Tip twee:  De hoofdmaaltijd wordt hier in de middag gegeten. Lunch bestaat vaak uit drie of vier gangen tegen zeer redelijke tarieven. Als u niet reserveert zorg dan dat u rond 12:00 – 12:15 een restaurant binnen loopt.

Culinair vierkant | MOULIN DES COMTES
Ballon varen | MOULIN DES COMTES
OMGEVING

Ballonvaren

Als je echt een keer wat anders wilt doen op je vakantie dan is een ballonvaart een aanrader! Het prachtige Franse landschap is een genot voor het oog. Onder het genot van een glaasje wijn even bijkomen van de dagelijkse drukte in Nederland. Heerlijk ontspannen!
OMGEVING

verkoeling

Op warme zomerdagen is verkoeling zeer welkom. Als je écht verkoeling zoekt dan is dat heel dichtbij want ‘onze’ rivier biedt uitkomst. Verder zijn er bij ons in de buurt genoeg mogelijkheden om te zwemmen. Vraag ons gerust naar de dichtstbijzijnde meren, wij informeren je graag!
Wandelen | MOULIN DES COMTES
Bezienswaardigheden
73
Wandelpaden
285
Restaurants
32
moulin des comtes

BOEK DIRECT JOUW GÎTE IN DEZE MOOIE OMGEVING