Ga naar de inhoud
OMGEVING

Activiteiten in de omgeving

Elektrische steps

Ontdek de omgeving op een electrische step. Per 1-7 geopend onder de naam van Trottinettesduforez.fr U kunt zelfstandig een route rijden met behulp van Garmin navigatie of u kunt een toer boeken met ons als gids. Kijk rustig een rond op www.trottinettesduforez.fr of vraag ons naar de mogelijkheden als u hier bent.

Usson avonturen park

Usson avonturen park is een klimbos. In het klimpark heb je verschillende parcours. Je kunt kiezen uit groen, blauw, rood of zwart.

Bij aankomst krijg je eerst de cursus ‘Ecureuil’. Daarna kan er een keuze gemaakt worden welke kleur parcours je wilt gaan doen.

Voor het tarief kijk op: www.parc-usson-aventure.com

Usson avonturen park | MOULIN DES COMTES
Dierentuin | MOULIN DES COMTES

Escape zoologique

Het was in 1971 dat Pierre en Eliane Thivillon besloten om een dierentuin te creëren. In het dorp Saint Martin la Plaine in de Loire verzamelden ze gewonde wilde dieren, veelal gevonden door plaatselijke bewoners. Geconfronteerd met het groeiend aantal dieren dat werd behandeld vond het idee voor het park zijn weg en is het werkelijkheid geworden op 23 juli 1972. Inmiddels heeft het park zich snel ontwikkeld en zijn er veel meer diersoorten te zien dan alleen de dieren die in de omgeving leven. Kijk voor een bezoek aan deze dierentuin op: www.espace-zoologique.com
moulin des comtes

Ontdek onze kamers/gîtes