Meteen naar de inhoud
CULINAIR

Table d'hôtes

Je proeft de zon, het Franse platteland en de Auvergne in het eten

Gezellig uit eten maar u wilt de deur niet uit?

Rustig van een wijntje genieten en niet meer hoeven te rijden. Daar hebben wij een oplossing voor. Met veel plezier koken wij voor u.
Culinair genieten | MOULIN DES COMTES

Table d'hôtes - Moulin des Comtes

In onze verbouwde “varkenstal” hebben wij een zeer sfeervolle ruimte gecreëerd waar wij u een diner serveren. Wij noemen deze ruimte dan ook liefkozend onze petit bistro “Le Porcherie”. Dit met een knipoog naar haar verleden. 

De table d’hotes serveren wij om 19:30.  Wij koken met zoveel mogelijk producten die wij lokaal proberen te verkrijgen.

Direct bij de boer halen wij het liefste onze producten om hiermee een heerlijk gerecht voor u neer te zetten. Het zal dan ook afhangen wat wij serveren als garnituur in welke periode van het jaar u ons bezoekt. Wij koken locale gerechten, Franse gerechten, maar laten ons ook inspireren door gerechten uit de hele wereld. Zoveel mogelijk verse producten, iedere dag vers voor u gekookt, huisgemaakte desserts, vlees, vis of vegetarisch. Ook koken wij vegetarisch u kunt dat gewoon aangeven aan ons.

Kijk gerust eens in onze wijnkaart als u hier bent.

Prijzen

Onze table d’hôtes bestaan uit een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en dessert. Het kost € 35,00 per persoon. Keuze uit een selectie van regionale kazen € 5,00 supplement.

Wanneer?

Wij serveren een tables d’hotes op basis van reservering en bij meer dan 2 gasten. Waarbij wij uw vragen om minimaal 4 dagen van te voren dit met ons te overleggen. Wij koken niet iedere dag, maar een aantal avonden per week. De avonden dat wij niet koken kunt u een plank charceturie en lokale kaas bestellen.

Bon appetit!

Lunch meenemen

Op reservering maken wij een lunch voor u welke u mee kunt nemen tijdens een wandeling of fietstocht. Dit is vanzelfsprekend en inclusief bij het wandel arrangement. Een lunch bestaat uit:

  • brood
  • kaas (lokaal) / vleeswaren
  • salade (fruit)
  • chocolade en / of
  • huisgemaakte koekjes
  • water / fruitdrank

Een lunch pakket kost €15,00 per persoon.

moulin des comtes

Ontdek onze kamers/gîtes