Ga naar de inhoud
VERBLIJF

Chambre des Comtes

SLAAPKAMER

Deze ruime kamer, met aparte zitgelegenheid, is voorzien van alle gemakken. U kunt hier rustig meerdere dagen verblijven.

De slaapkamer beschikt over een zeer ruim en comfortabel tweepersoonsbed. De boxspring van 180 x 220 cm, tevens voorzien van heerlijk topdek matras, zorgt dat je ontspannen en uitgerust wakker wordt. Er zijn grote kasten voor kleding aanwezig.

Des Comtes 1 | MOULIN DES COMTES

Zitgelegenheid & terras

Deze ruime kamer, met aparte zitgelegenheid, is voorzien van alle gemakken. Daarnaast beschikt de kamer over een terras waar de zon s’ochtends heerlijk op schijnt. 

Maak ook gebruik van onze algemene ruimte le porcherie. Hier staat een houtkachel, boeken, spelletjes en tafels om aan te eten. onze huiswijn vindt u in de wijnklimaatkast en een magnetron staat voor u te gebruiken indien u wat wilt opwarmen. Zie onze pagina culinair.

Of maak gebruik van een van de vele zitjes op het terrein van Moulin des Comtes.

Badkamer

Er is een ruime badkamer, voorzien van een grote inloopdouche, in het Chambre d’hôtes waar je vrij gebruik kunt maken van lokale biologisch afbreekbare beautyproducten van Abiessence.
Chambre Des Comtes badkamer | MOULIN DES COMTES
Des Comtes 2 | MOULIN DES COMTES

Beschikbaarheid & parkeergelegenheid

Onze kamers zijn geopend van 16 maart tot en met 31 oktober. Wij verhuren onze kamers per nacht. Wij zijn goed gesitueerd als tussenstop op doorreis naar of van Zuid-Europa. Het maakt niet uit of dit nu met de auto, fiets, motor of een ander voertuig is. Er is een ruime parkeergelegenheid voor de auto (eventueel met caravan). Voor elektrische voertuigen zijn er (tegen betaling) faciliteiten aanwezig. Ook met de fiets hebben we rekening gehouden. Deze staat droog en beschermd in de stalling.

Huisdieren niet toegestaan, roken niet toegestaan.

Ontbijt

Rond 8:00 in de ochtend zetten wij voor uw deur een ontbijtmand. U kunt dus zelf kiezen hoe laat u gaat ontbijten. Wij zorgen dat er extra koffie en thee op de kamer aanwezig is.

In uw ontbijtmand treft u aan: croissants, een baguette, diverse jam en chocolade paste, vers fuitt, jus d’orange en afhankelijk hoe de kippen hun werk doen een gekookt eitje. 

Chambre des Comtes ligt zodanig dat u er ook voor kunt kiezen uw ontbijt op uw terras te nuttigen.

Geschiedenis | MOULIN DES COMTES

Rust & ruimte

Wij laten je verder geheel vrij. Niets moet, alles kan. Indien je iets wenst dan zijn wij in de buurt om dit te regelen. Geniet vooral van Moulin des Comtes en haar omgeving, op één van de vele leuke plekjes!
moulin des comtes

Ontdek onze andere kamers/gîtes